De Bastille – 10/08/16 – Schoonhoven, Utrecht

Event
Drive by Suicide + Resurrect Tomorrow & Icarius
When
Saturday, October 8, 2016
21:00 - Entrance: €5, Click on gig for more details - All Ages
Where
Spoorstraat 11, 2871 TN
Schoonhoven, Utrecht, Netherlands 2871 TN
Other Info
Op zaterdag 8 oktober zal er bij ons weer een fantastische metal avond plaats vinden.

De avond word afgetrapt door het jonge talent uit Den Haag, Icarius. Onlangs hebben zij met hun eigen mix van Metalcore & Post Hardcore nog het Schollenpop festival op zijn kop gezet en dit komen zij nog eens overdoen bij ons in de Bastille.
Dit met maar liefst 3 gitaristen en 2 zangers wat zorgt voor een frisse en energieke sound en live show!

de tweede band van de avond is het uit Utrecht afkomstige Resurrect Tomorrow die een combinatie van Thrash & Metalcore leveren. Ter support van hun debuut plaat, A Dying Lie, zijn de heren door de United States getrokken voor een tour en Eenmaal terug, was de beslissing snel gemaakt om aan de follow up te werken, waar wij wellicht een voorproefje van krijgen in de Bastille... strak, melodieus, gefocust maar bovenal, een must see!

Wie van beuken houdt zal zich kostelijk vermaken met de rauwe Groove metal van het Utrechtse Drive By Suicide..
Na de release van een aantal demos en singles maar vooral door hun onvoorspelbare live show, waren de heren niet meer te missen in de underground. Hierdoor hebben zij zich kunnen bewijzen op het Army of metal festival.Hongerig naar meer en inmiddels in de laatste fase van het opnemen van hun EP, zullen zij je gretig meesleuren naar The World Of The Twisted... de sound? in your face!

Entree 5 Euro
Zaal open 21:00
Muziek 21:30

Hier alvast een voorproefje van wat je te wachten staat:
Drive By Suicide - Hatecore
https://www.youtube.com/watch?v=AKAYwJOfHjo

Resurrect Tomorrow - True Life
https://www.youtube.com/watch?v=y3eMReekRPc

Icarius - Locked & Loaded
https://www.youtube.com/watch?v=96va1tVdmCc

« Back to the calendar